Van Berkom Oss

Schilderwerk Oss en Stucwerk Oss

Over van Berkom Schilderwerken

Al sinds begin jaren '70 is Van Berkom Schilderwerken een bekend gezicht in Oss

Toen Jo van Berkom met zijn eigen schildersbedrijf begon, had hij al de nodige ervaring. Dit was namelijk niet het eerste bedrijf wat hij opstartte. Hiervoor had hij al samen met een compagnon een bedrijf met daarin meerdere werknemers. Waarom hij dan toch weer voor zichzelf begon? Jo miste het persoonlijke aspect van het schilderen; gewoon, één op één met een klant bedenken en uitvoeren hoe deze zijn woning of bedrijfspand zo goed mogelijk "uit de verf "kan laten komen.

Deze aanpak werkte zo goed dat in 1992 zoon Serge bij het bedrijf kwam. Schilderen was Serge natuurlijk met de paplepel ingegoten. Met de nodige ervaring gingen vader en zoon aan de slag. Serge heeft na een aantal jaren de bedrijfs- en werkstrategie onder zijn hoede genomen waarbij Jo met raad en daad vanuit de achtergrond betrokken bleef.

Serge heeft een opleiding beschermings- en afwerkingstechnieken gevolgd op het st Lucas te Boxtel. Daar leerde hij de verschillende facetten als kleurgebruik, bouwkunde, materialenkennis en inrichten binnen de afwerking van interieur/ exterieur kennen en toepassen.

Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid in mankracht, vaste medewerkers en inleenkrachten met één overeenkomst, vakkundige mensen die betrokken zijn met de klant en zijn opdracht of vraag. Maar vooral ook zijn het mensen die willen samenwerken en meedenken, die snappen dat ze soms een inbreuk maken op de privé of werksfeer  van de klant en daar op een professionele manier mee omgaan. 

 

Van Berkom Schilderwerken is lid van AF-Erkende Schilders en FOSAG.    


 

 

Referenties
  • Prachtige kleuren bij Invorm Oss ! Lees meer »
van Berkom Schilderwerken